Günümüzde tasarımın her türlü uygulamasında foto-gerçekçi sunum önemli bir yer işgal etmektedir. Bu alanda Vray’in sunum başarısı tartışılmaz olup ASGVİS aracılığı ile artık bu olanakları Rhinoceros içerisinde de kullanmak mümkün olmuştur.
Böylece Rhinoceros’da modelleyip başka programlarda render almak şeklinde gelenekselleşmiş sıkıntılı bir uygulama geride kalmıştır.
NASIL?
Bu eğitim 1 hafta sonu olmak üzere toplam 2 günlük bir süreyi kapsamaktadır. Eğitimler haftasonu yapılmakta olup cumartesi ve pazar günü altışar saatten toplam 12 saat sürmektedir. Hafta içi grupları isteğe bağlı olarak oluşturulabilir. Eğitim bitiminden iki hafta sonraya teslim edilmek koşulu ile bir bitirme projesi verilmekte ve bu projenin teslimi ile birlikte bir Başarı Sertifikası verilmektedir.
KİMLER İÇİN?
Mimarlar, Endüstri Ürünleri Tasarımcıları, İç Mimarlar, Mühendisler, Heykeltraşlar vb. sanatçılar ve amatör ya da profesyonel foto-gerçekçi sunum ile ilgilenen herkes bu eğitime katılabilir.
Eğitim sonucunda katılımcılar sahne kurma, malzeme verme, ışıklandırma vb. foto-gerçekçi sunum yeteneklerini kazanmış olacaklardır.
Eğitim sadece Vray render motoru için değil genel anlamda foto-gerçekçi sunum ve görselleştirme mantığını içermektedir.